Workshop: “In behandeling voor je kinderwens”.

Omgaan met je kinderwens tijdens een vruchtbaarheidsbehandeling.

Een (nog) onvervulde kinderwens heeft invloed op alle facetten van je leven. Het kan je in zijn macht hebben en je weet soms niet meer wat je moet doen. Je hele leven staat in het teken van zwanger worden. Dit is niet zo gek, veel vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens worstelen hiermee. Het is fijn om dan handvatten te krijgen en je verhaal met lotgenoten te delen. Daarvoor heb ik deze workshop ontwikkeld. We gaan samen kijken welke handvatten jij nodig hebt om je staande te houden tijdens de vruchtbaarheidsbehandelingen.

Vaak is het fijn om (h)erkenning te vinden bij lotgenoten en te horen dat je niet de enige bent. Tijdens de pauze en na de workshop kun je met elkaar in gesprek en ervaringen uitwisselen onder het genot van een drankje en iets lekkers.

Wat levert het je op:

  • Inzicht over welk invloed een (nog) onvervulde kinderwens op je leven heeft.
  • Inzicht over wat er allemaal komt kijken bij een ongewenste kinderloosheid,
  • Uitleg over de rouwcirkel en hoe je zelf om gaat met rouw.
  • Handvatten voor de toekomst,
  • Lotgenoten contact.

Wat deelnemers zeggen over deze dag.

Er hing een fijne sfeer en alles was goed geregeld.

Ik vond de workshop erg leuk en zinvol.

Ik voelde me echt verlicht, Ik kan 2019 nu beter aan.

Ik heb een fijne dag gehad, fijn om een hele dag over mijn kinderwens te praten.

Fijne begeleiding: rustig, beheerst en scherp.

Wil je graag deelnemen aan deze workshop dan kun je je opgeven via het onderstaande contactformulier of info@kinderwensbegeleiding.nl voor vragen kun je mailen of contact opnemen via 06-41494913.

LET OP:

Kijk voor de meest recente workshop HIER. Op dit moment zijn er twee aanmeldingen voor deze workshop. Bij vier of meer aanmeldingen ga ik kijken of ik de workshop kan vervroegen. We kijken dan samen welke datum uit komt voor de workshop.