Werkwijze van kinderwens begeleiding

Hoe werk ik:

Misschien vind je het spannend om de eerste stap naar hulpverlening te zetten. Daarom heb ik hieronder kort mijn werkwijze omschreven. Je kunt hier vast lezen wat je kunt verwachten als je een coachingstraject gaat volgen.

E-mail over jullie kinderwens:

Voorafgaand aan het intake gesprek vraag ik je een e-mail te sturen met een samenvatting van de weg van jullie kinderwens. Op deze manier weet ik al een beetje van jullie situatie en kan ik me voorbereiden voor het intake gesprek en kunnen we snel concreet aan de slag.

Intake gesprek:

In het intake gesprek gaan we dieper in op jullie situatie en vraag ik verduidelijking waar dat nodig is en kun je aanvullingen geven op jullie verhaal. We spreken over emoties, hoe jullie met de situatie om gaan, relatie, omgeving, werk en oorzaak van het vruchtbaarheidsprobleem. Op deze manier krijg ik een goed beeld van waar je staat en wat je graag wilt bereiken. Doordat ik al voor informatie heb kunnen we snel de diepte in en concreet aan de slag.

Vervolg gesprek:

In een volgend gesprek gaan we aan de hand van een opdracht kijken aan welke doelen je het eerst wil werken. We spreken vervolgens ongeveer 2 keer per maand af. In de volgende gesprekken gaan we dieper in op je doelen. Dit doen we door te praten en door opdrachten te doen die je inzichten geven en bijdragen aan het leren omgaan met je onvervulde kinderwens.

Vragen?

Heb je vragen, stel ze dan gerust. Wil je dat ik contact met jou op neem, laat me dan weten hoe en wanneer ik je kan bereiken. Je kunt ook zelf contact met me opnemen via. 0641494913 of info@kinderwensbegeleiding.nl. Voor meer informatie kun je ook kijken bij de tarieven of wie is Brenda.