Tarieven

Om zo veel mogelijk aan te sluiten op jullie wensen, bied ik verschillende coachingsmogelijkheden aan. Op deze pagina vind je de mogelijkheden en tarieven op een rij.

Individuele begeleiding:

Kennismakingsgesprek Gratis. In dit kennismakingsgesprek van een half uur spreken we elkaars verwachtingen uit en kijken we of er een klik is om verder te gaan.

Intake €55,-.Tijdens een intake gesprek bespreken we waar je tegen aan loopt op verschillende levensgebieden en bespreken we je hulpvraag.

Persoonlijk gesprek €70,-. In deze gesprekken gaan we werken aan de besproken onderwerpen die tijdens het intake gesprek naar voren zijn gekomen.

Strippen kaart (persoonlijk/telefonisch) 330,- ipv €350,-Je krijgt dan 5 gesprekken van een uur met €20,- korting.E

Besluitvormingsgesprek:

Een besluitvormingsgesprek is meestal een éénmalig gesprek waar we in gaan op een situatie waarover je een besluit wilt nemen. Dit gesprek kost €80,-. 

Workshops: 

Workshop: “ongewenst kinderloos, wat nu?” €75,-. In deze workshop gaan we actief aan de slag met je kinderwens.

Workshop: “In behandeling voor je kinderwens” €75,-. In deze workshop leer je omgaan met je kinderwens tijdens je behandelingen.

Lotgenoten contact  €15,-.Tijdens deze bijeenkomst ga je samen met lotgenoten in gesprek over voor jouw belangrijke onderwerpen. Deze onderwerpen verschillen per bijeenkomst.

Annuleren van de afspraak

Het annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Daarna zal de helft van de kosten in rekening gebracht worden.

Wil je wel graag steun bij je (nog) onvervulde kinderwens, maar moet je bijvoorbeeld rondkomen van een uitkering, neem dan ook gerust contact met me op. We kunnen dan overleggen wat voor jou een haalbaar bedrag is om te betalen.