Relatie coaching

Hoe ga je samen om met je (nog) onvervulde kinderwens?

Wanneer je kinderwens (nog) niet in vervulling gegaan is, kan dit spanningen in je relatie geven. Mannen en vrouwen gaan anders met veel situaties om en zo ook met een (nog) onvervulde kinderwens. Mannen zoeken afleiding en vrouwen praten graag over hun gevoelens en angsten. Het is belangrijk om elkaar de ruimte te geven om ieder op zijn eigen manier maar ook sámen met deze moeilijke situatie om te gaan. Als het niet goed lukt om hier samen goed mee om te gaan, is het belangrijk om hulp te zoeken want in deze moeilijke tijd heb je elkaar juist heel hard nodig!

Ik kan jullie helpen om naar elkaar te luisteren, wederzijds begrip te creëren, jullie motiveren om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar weer te vinden, zodat jullie dit traject ook weer samen door gaan.

Ongewenst kinderloos en je relatie

Wil je meer lezen over de verschillen tussen mannen en vrouwen bij een onvervulde kinderwens? Lees dan mijn BLOG.

Wat zeggen anderen:

  • Brenda kan goed luisteren, samenvatten en doorvragen. Ze laat ons beiden aan het woord en vindt hier een goed balans in.
  • Brenda koppelt terug naar het vorige gesprek en houdt overzicht over de het proces en de gestelde doelen.
  • Brenda stimuleerde ons om te kijken naar hoe we samen verder kunnen gaan. Dankzij haar coaching vonden we een manier om weer wat rust te vinden in ons (altijd aanwezige) verdriet en weer te kijken naar onze wensen en doelen voor de toekomst.

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met me op via tel.: 06-41494913 of e-mail: info@kinderwensbegeleiding.nl