Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek duurt ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek bied ik een luisterend oor, zodat je even lekker je hart kunt luchten over je (nog) onvervulde kinderwens. Daarnaast geef ik je een aantal opdrachten om helder en visueel te krijgen waar je zoal tegenaan loopt.

Als je niemand in je omgeving hebt met wie je kunt praten, is het fijn om met een onafhankelijk en onbevooroordeeld persoon over je emoties en gevoelens te kunnen praten. Ik kan me door mijn eigen ervaring met vruchtbaarheidsproblemen goed inleven in wat jij nu doormaakt. Jij bepaalt waar het gesprek over gaat, bijvoorbeeld het gevoel over dat zwanger worden niet lukt, ongewenst kinderloos zijn of het omgaan met je omgeving. Bovendien geef ik je tips en/of opdrachten, waar je mee aan de slag kunt. Je hart luchten als je ongewenst kinderloos bent, geeft je weer wat lucht en ruimte om door  te kunnen gaan.

Persoonlijk gesprek

De frequentie van de afspraken:

We spreken een frequentie af die jij prettig vindt. Het is gebruikelijk om eens in de twee weken af te spreken, maar als je een afspraak met me wilt maken na belangrijk of moeilijk nieuws, kan dat natuurlijk ook!

Wat zeggen cliënten?

P: Heel fijn je gesproken te hebben, het heeft me verder aan het denken gezet. Mocht het nodig zijn, dan weet ik je zeker weer te vinden.

M: Ik heb geleerd, dat ik het ook alleen kan.

Lees hier meer over de coaching mogelijkheden of bekijk de tarieven. Liever even overleggen wat bij jouw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact met me op.