Onvervulde kinderwens en je relatie.

Hoe ga je samen om met je (nog) onvervulde kinderwens.

Wanneer je kinderwens (nog) niet in vervulling gegaan is. Kan dit spanning in je relatie geven. Mannen en vrouwen gaan anders met veel situaties om en zo ook met een (nog) onvervulde kinderwens. Mannen zoeken afleiding en vrouwen praten graag over hun gevoelens en angsten. Het is belangrijk om elkaar de ruimte te geven om op jullie eigen manier en samen met deze moeilijke situatie om te gaan. Wanneer dit samen niet lukt is het goed om hier hulp bij te zoeken. In deze moeilijke tijd heb je elkaar hard nodig.

Ik kan jullie helpen om naar elkaar te luisteren, jullie motiveren om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar weer te vinden zodat jullie dit traject ook weer samen door gaan.

Ongewenst kinderloos en relatie

Wil je meer lezen over de verschillen tussen mannen en vrouwen bij een onvervulde kinderwens lees dan de BLOG die ik hierover geschreven heb.

Wat zeggen anderen hierover:

  • Brenda kan goed luisteren, samenvatten en doorvragen. Ze laat ons beiden aan het woord en vind hier een goed balans in.
  • Brenda koppelt terug naar het vorige gesprek en houdt overzicht over de het proces en de doelen die gesteld zijn.
  • Brenda stimuleerde ons om te kijken hoe we samen verder kunnen gaan. Dankzij het coaching proces vonden we een manier om rust te vinden in ons (altijd aanwezige) verdriet en weer te kijken naar wensen en doelen voor de toekomst.

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Laat me dan weten wanneer ik jullie kan bellen om een afspraak te maken. Of neem zelf contact met me op via. 06-41494913 of info@kinderwensbegeleiding.nl