Individueel gesprek

Een individueel gesprek duurt ongeveer een uur. In dit contact bied ik een luisterend oor zodat je je hart kunt luchten over je (nog) onvervulde kinderwens. Daarnaast geef ik je opdrachten om helder en visueel te krijgen waar je tegenaan loopt. Voorbeelden van opdrachten zijn: een spinnenweb, de rouwcirkel, schrijfopdrachten en eventueel een thuisopdracht.

Als je niemand in je omgeving hebt waarmee je kunt praten, is het goed om met een onafhankelijk persoon je emoties en gevoelens te bespreken. in een individueel gesprek kan ik vanuit mijn eigen ervaring invoelen wat jij nu meemaakt. Jij bepaalt waar het gesprek over gaat, bijvoorbeeld het gevoel over dat zwanger worden niet lukt, ongewenst kinderloos zijn of het omgaan met je omgeving. Bovendien geef ik je tips en/of opdrachten, waar je mee aan de slag kunt. Je hart luchten als je ongewenst kinderloos bent, geeft je meer ruimte en letterlijk lucht om weer even verder te gaan.

praktijkruimte kinderwens begeleiding

De frequentie van de afspraken:

We spreken een frequentie af die jij prettig vindt. Het is gebruikelijk om eens in de twee weken af te spreken. Maar ook wanneer je af wilt spreken na belangrijk nieuws kunnen we daarop de afspraken inplannen.

Wat zeggen Cliënten:

P: Heel fijn je gesproken te hebben, het heeft me verder aan het denken gezet. Mocht het nodig zijn dat weet ik je zeker te vinden.

M: Ik heb geleerd dat ik het ook alleen kan.

Lees hier meer over de coachingsmogelijkheden of bekijk de tarieven. Liever even overleggen wat bij jouw situatie past? Neem vrijblijvend contact met me op.