In de media

Af en toe wordt ik gevraagd om een bijdrage te leveren voor artikelen die in de media gebruikt worden.

Hieronder vind je de artikelen waaraan ik heb meegewerkt.

november 2020

Door een journalist van Eva Jinek met ik geïnterviewd voor de week van de vruchtbaarheid. Dit artikel gaat over wat voor inpakt een vruchtbaarheidsbehandeling kan hebben op je relatie. Het artikel kun je vinden via DEZE link.

Oktober 2020

Ik werd door RLT4 benadert om deel te nemen aan een artikel over secundaire kinderwens. In dit artikel geef in onder meer tips over hoe je om kunt gaan met een onvervulde kinderwens. Via DEZE link kun je het artikel lezen.

Januari 2020

Door RTV zwolle ben ik geïnterviewd over mijn werk. Via DEZE link kun je het interview terug luisteren.

Juni 2017

Talent bureau vitamine T heeft me gevraagd om te vertellen hoe ik tot mijn praktijk gekomen ben. Via DEZE link kun je dat lezen.

De dag van de kinderwens.

Voor de dag van de kinderwens heb ik samen met Janine van de Raadt wensblonnen opgelaten voor alle wensouders. Joep heeft hier een mooi artikel over geschreven. Het Artikel vind je HIER.

Dag van de kinderwens