E-book: Als een zwangerschap op zich laat wachten.

Wil jij graag zwanger worden, maar laat een zwangerschap (nog) op zich wachten? Het e-book: ‘Als een zwangerschap op zich laat wachten’ is speciaal bedoeld voor vrouwen die graag zwanger willen worden en nog niet gestart zijn met een vruchtbaarheidsbehandeling. In dit e-book geef ik je informatie en tips die jou kunnen helpen om de kans op een zwangerschap te vergroten. Daarnaast vind je hier opdrachten die je kunt gebruiken om met deze moeilijke situatie om te gaan.

In dit e-boek komen de volgende onderwerpen aan bod.

Ik deel mijn eigen ervaring met jullie over mijn hobbelige pad van het vervullen van onze kinderwens. Om je een kijkje te geven in het e-boek deel ik alvast de inhoudsopgave met jullie.

  1. Mijn verhaal
  2. Kinderwens
  3. Wat kun je zelf doen om de kansen op een zwangerschap te vergroten?
  4. Hoe ga je binnen je relatie om met jullie (nog) onvervulde kinderwens?
  5. Intimiteit en seksualiteit
  6. In hoeverre betrek je je familie bij jullie kinderwens?
  7. De wachtweken
  8. Ook om een onvervulde kinderwens mag je rouwen
  9. Grenzen stellen
  10. Een steuntje in de rug

Een lezen schreef: Ik heb zeker nieuwe dingen geleerd. Vooral de informatie die in hoofdstuk 4 staat over hoe ermee om te gaan en over hoe mannen en vrouwen zo verschillend omgaan met de kinderwens. Je schrijft het erg goed, ik denk zelfs dat als ik deze informatie aan het begin van onze kinderwens had gekregen het me veel frustratie had bespaart.

Lezers ervaring: Dat je om een onvervulde kinderwens mag rouwen is heel herkenbaar. Het is fijn om dingen te lezen die iemand zelf heeft meegemaakt.

Verkrijgbaar:

Het e-boek is verkrijgbaar voor E9,95 Via:

KOBO: Heb je een e-reader dan kun je mijn boek kopen via KOBO, de kunt hem dan makkelijk digitaal lezen.

MIJ: Wil je liever het e-boek via de mail, laat het me dan weten dan kan dat ook.