Boek “Op zoek…”

Het boek “Op zoek…” is een inspiratie werkboek voor mensen bij wie hun kinderwens niet vervuld wordt. Wanneer je kinderwens onvervuld blijft moet je op zoek naar een nieuwe invulling van je leven. Dit boek helpt je daarbij.

Trots

Ik ben erg trots dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan dit mooie boek “Op zoek …”. Wanneer je ongewenst kinderloos bent krijg je soms te maken met vragen van mensen die emoties bij je oproepen. Wanneer je hier niet op voorbereid bent kun je vanuit je emoties reageren en hier soms later spijt van hebben. In het boek geef ik je handvatten hoe je hier mee om kunt gaan.

Interesse?

Je kunt het boek bij mij kopen voor 19,95 ex verzend kosten. Natuurlijk mag je hem ook op komen halen als je in de buurt bent. Als je mij een mail stuurt, stuur ik het boek zo snel mogelijk na je op. Voor de snelle beslissers stuur ik ook nog een leuke verassing mee.