Begeleidingsmogelijkheden

Als je ongewenst kinderloos bent is het soms fijn om bij iemand je hart te luchten en iemand te hebben die met je mee kijkt of mee loopt tijdens je kinderwens traject. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoeftes en wensen bied ik verschillende begeleidingsmogelijkheden aan.

Kinderwens coach: Als kinderwens coach kijk ik met jouw welke uitdagingen jij tegen komt in jouw kinderwens traject. Dit kan zijn voor, tijdens en na een vruchtbaarheidsbehandeling. We onderzoeken jouw behoeftes waarna we aan de slag gaan. Ik bied een luisterend oor en handvatten zodat jij zelf leert om met je uitdagingen om te gaan. Meer lezen.

Relatie coach: Als relatie coach kan ik jullie helpen om naar elkaar te luisteren, wederzijds begrip te creëren, jullie motiveren om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar weer te vinden, zodat jullie dit traject ook weer samen door gaan. Meer lezen.

Miskraam coach: Als miskraam coach bied ik een traject aan waarbij we aan de slag gaan om jouw verdriet en schuldgevoel uit te spreken naar je te vroeg geboren kindje of het kindje dat je tijdens je miskraam verloren bent. Hiervoor gebruik in een specifieke methode. Meer lezen.

Wandel coach: Hier loop ik letterlijk met je mee tijdens je kinderwens traject. Wanneer je het prettig vind om actief bezig te zijn of graag buiten bent kunnen we samen gaan wandelen. Tijdens een wandeling bespreken we jouw uitdagingen, mag je je hart bij mij luchten, onderzoeken we wat voor jouw helpt en kracht geeft in jouw traject en genieten we van de heerlijke natuur om ons heen. Lees meer.

Heb je een vraag over een van de bovenste begeleidingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met me op!