Agenda

Welkom op de agenda van kinderwens begeleiding. Op deze agenda vind je activiteiten die ik organiseer samen met iemand of alleen. De workshops worden gegeven in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is om jouw verhaal te vertellen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor lotgenoten contact. Het is fijn om met lotgenoten je ervaringen te delen. Dit lucht op en je kunt van elkaar leren om met situaties om te gaan. We gaan actief aan de slag met opdrachten en er wordt informatie gegeven over het onderwerp van de workshop. Klik op de links als je meer wilt weten over een workshop. Je kunt vragen stellen of je aanmelden via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06-41494913.

Op dit moment bied ik de volgende workshops aan:

Samen een opdracht doen tijdens de workshop.

dec
7
za
Workshop: “Rouw na je miskraam”.
dec 7 @ 09:00 – 15:00
Workshop: "Rouw na je miskraam".

Workshop: “Rouw na je miskraam”.

Tijdens de workshop “Rouw na je miskraam” staan we stil bij jouw miskraam. Op deze dag mogen alle gevoelens van verdriet, schuldgevoel, boosheid, etc er zijn. Tijdens de dag geef ik informatie en opdrachten. Dit helpt je om je kindje een plekje te geven in je leven. Daarnaast is er genoeg ruimte om jouw ervaringen en gevoelens met de groep te delen als je daar behoefte aan hebt. Het mag wel, maar je bent niets verplicht.

Lotgenoten contact is erg fijn omdat je elkaar begrijpt en aan een half woord genoeg hebt. Erkenning is erg fijn, je voelt je minder alleen en begrepen waardoor je steun aan elkaar hebt.

Wanneer je interesse hebt ik de workshop en je je aan wil melden zal ik je vragen een intake formulier in te vullen. Hierin zal ik je ook vragen wat je belangrijk vind in de workshop. Hiermee wil ik  aansluiten aan jullie behoeftes, het programma ligt dus nog niet helemaal vast.

Welke onderwerpen kunnen komen aanbod:

 • Het duaal proces model bij rouw
 • Een schrijfopdracht
 • Omgaan met schuld gevoel
 • Omgaan met de omgeving
 • Energie opdracht
 • Eind opdracht
 • Lotgenotencontact

Kosten  75 euro inclusief koffie/thee iets lekkers en lunch.

Wil je graag deelnemen aan deze workshop dan kun je je opgeven via info@kinderwensbegeleiding.nl. Vragen kun je ook stellen via dit e-mail adres of via 06-41494913.

Wil je liever één op één in gesprek over je miskraam kijk dan om DEZE link.

mrt
21
za
Worskhop: “in behandeling voor je kinderwens”. @ heerlijk bij spacewinner
mrt 21 @ 09:30 – 15:30

Workshop: “in behandeling voor je kinderwens”.

Een (nog) onvervulde kinderwens heeft invloed op alle facetten van je leven. Het kan je in zijn macht hebben en je weet soms niet meer wat je moet doen. Je hele leven staat in het teken van zwanger worden. Dit is niet zo gek, veel vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens worstelen hiermee.
De invloed van vruchtbaarheidsbehandelingen:
Ook het ondergaan van vruchtbaarheidsbehandelingen hebben veel invloed op je leven. Het prikken van hormonen, de ziekenhuisbezoeken, het afstemmen van werk en vruchtbaarheidsbehandeling, allemaal zaken waar je mee te maken krijgt wanneer je in behandeling bent voor je kinderwens. Daarnaast heb je ook nog te dealen met je omgeving, de ene kan beter met jullie situatie om gaan dan de ander. En je relatie hoe gaan jullie samen om met deze moeilijke periode?

Interesse?

Herken je het bovenstaande en wil je een dag in het teken zetten van je kinderwens? Meld je dan aan voor de workshop: “in behandeling voor je kinderwens”. De workshop zal bestaan uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

Wat levert de workshop: “in behandeling voor je kinderwens” op:

 • Inzicht in wat een (nog) onvervulde kinderwens op je leven heeft.
 • Uitleg over rouw met betrekking tot je kinderwens en vruchtbaarheidsbehandeling.
 • Lotgenoten contact
 • Handvatten voor de toekomst.
 • Praktische informatie.

Wat anderen vonden van de workshop:

• Er hing een fijne sfeer en alles was goed geregeld.
• De workshop was erg leuk en zinvol.
• Ik voelde me echt verlicht, ik kan 2019 nu beter aan.
• Fijn om een hele dag over mijn kinderwens te praten. ik heb een fijne dag gehad.
• Goede begeleiding: rustig, beheerst en scherp.

Wanneer:

Zaterdag 21 maart van 9:30 tot 15:30 in Zwolle.
De kosten voor de workshop zijn 80 euro inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch.

mei
23
za
Workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?”
mei 23 @ 09:30 – 15:30

Workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?”

Wanneer je te horen krijgt dat een kindje van jullie samen krijgen niet gaat lukken stort je wereld waarschijnlijk in elkaar. Je leven zoals je dit voor ogen had gaat geen werkelijkheid worden. Wat ga je dan doen, hoe ga je je leven invullen zonder je gewenste kindje. Hoe ga je de leegte opvullen? Dit zijn vragen die je tegen kunt komen wanneer jullie grote wens niet in vervulling gaat. In de workshop: “ongewenst kinderloos, wat nu? ” gaan we met deze vragen aan de slag.

ongewenst kinderloos, wat nu?

In mijn workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu?” gaan we hier samen naar kijken.
De workshop bestaat uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen:
* Waar loop je tegen aan bij je onvervulde kinderwens,
* Op welke gebieden van je leven speelt dit een rol.
* Uitleg duaal proces van rouwverwerking.
* Een schrijfopdracht
* Hoe geef je je leven een andere invulling nu je ongewenst kinderloos blijft.

De kosten voor deze workshop zijn 80 euro inclusief koffie/thee en iets lekkers. Natuurlijk wordt er voor een lekkere lunch ook gezorgd. 

Meer informatie over de workshop kun je vinden via DEZE link.

Wil je graag deelnemen aan deze workshop dan kun je je opgeven via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06 41494913. Ook eventuele vragen kun je via deze weg stellen.