Agenda

Welkom op de agenda van kinderwens begeleiding. Op deze agenda vind je activiteiten die ik organiseer samen met iemand of alleen. De workshops worden gegeven in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is om jouw verhaal te vertellen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor lotgenoten contact. Het is fijn om met lotgenoten je ervaringen te delen. Dit lucht op en je kunt van elkaar leren om met situaties om te gaan. We gaan actief aan de slag met opdrachten en er wordt informatie gegeven over het onderwerp van de workshop. Klik op de links als je meer wilt weten over een workshop. Je kunt vragen stellen of je aanmelden via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06-41494913.

Op dit moment bied ik de volgende workshops aan:

Samen een opdracht doen tijdens de workshop.

mrt
21
za
Worskhop: “in behandeling voor je kinderwens”. @ heerlijk bij spacewinner
mrt 21 @ 09:30 – 15:30

Workshop: “in behandeling voor je kinderwens”.

Een (nog) onvervulde kinderwens heeft invloed op alle facetten van je leven. Het kan je in zijn macht hebben en je weet soms niet meer wat je moet doen. Je hele leven staat in het teken van zwanger worden. Dit is niet zo gek, veel vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens worstelen hiermee.
De invloed van vruchtbaarheidsbehandelingen:
Ook het ondergaan van vruchtbaarheidsbehandelingen hebben veel invloed op je leven. Het prikken van hormonen, de ziekenhuisbezoeken, het afstemmen van werk en vruchtbaarheidsbehandeling, allemaal zaken waar je mee te maken krijgt wanneer je in behandeling bent voor je kinderwens. Daarnaast heb je ook nog te dealen met je omgeving, de ene kan beter met jullie situatie om gaan dan de ander. En je relatie hoe gaan jullie samen om met deze moeilijke periode?

Interesse?

Herken je het bovenstaande en wil je een dag in het teken zetten van je kinderwens? Meld je dan aan voor de workshop: “in behandeling voor je kinderwens”. De workshop zal bestaan uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

Wat levert de workshop: “in behandeling voor je kinderwens” op:

  • Inzicht in wat een (nog) onvervulde kinderwens op je leven heeft.
  • Uitleg over rouw met betrekking tot je kinderwens en vruchtbaarheidsbehandeling.
  • Lotgenoten contact
  • Handvatten voor de toekomst.
  • Praktische informatie.

Wat anderen vonden van de workshop:

• Er hing een fijne sfeer en alles was goed geregeld.
• De workshop was erg leuk en zinvol.
• Ik voelde me echt verlicht, ik kan 2019 nu beter aan.
• Fijn om een hele dag over mijn kinderwens te praten. ik heb een fijne dag gehad.
• Goede begeleiding: rustig, beheerst en scherp.

Wanneer:

Zaterdag 21 maart van 9:30 tot 15:30 in Zwolle.
De kosten voor de workshop zijn 80 euro inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch.