Welkom op de agenda van kinderwens begeleiding. Op deze agenda vind je activiteiten die ik organiseer samen met iemand of alleen. De workshops worden gegeven in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is om jouw verhaal te vertellen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor lotgenoten contact. Het is fijn om met lotgenoten je ervaringen te delen. Dit lucht op en je kunt van elkaar leren om met situaties om te gaan. We gaan actief aan de slag met opdrachten en er wordt informatie gegeven over het onderwerp van de workshop. Klik op de links als je meer wilt weten over een workshop. Je kunt vragen stellen of je aanmelden via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06-41494913.

Op dit moment bied ik de volgende workshops aan:

Samen een opdracht doen tijdens de workshop.

sep
7
za
Workshop: Ongewenst kinderloos, Wat nu?
sep 7 @ 09:00 – 15:00

Workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu?

Wanneer je te horen krijgt dat een kindje van jullie samen krijgen niet gaat lukken stort je wereld waarschijnlijk in. Je leven zoals je dat voor ogen had gaat geen werkelijkheid worden. Wat ga je dan doen, hoe ga je je leven invullen zonder je gewenste kindje? Ga je voor pleegzorg of adoptie, of gaan jullie samen verder. Dit zijn vragen die je tegen kunt komen wanneer jullie grote wens niet in vervulling gaat. In mijn workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu? gaan we hier samen naar kijken.

De workshop bestaat uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

Let op: er zijn al vier plaatsen vergeven wacht dus niet te lang met opgeven. Opgeven kan tot 31 augustus.

Wat levert de workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?” op:

* Waar loop je tegen aan bij je onvervulde kinderwens,
* Op welke gebieden van je leven speelt dit een rol.
* Uitleg van de rouwcirkel .
* Een opdracht gerelateerd aan de rouwcirkel
* Een schrijfopdracht
* Hoe geef je je leven een andere invulling nu je ongewenst kinderloos blijft.

Wanneer:

Zaterdag 7 september van 9:00 tot 15:00 uur in Zwolle.

Kosten zijn 80 euro inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch. 

Let op: tot en met 30 juni geld een vroeg boeking korting. Je betaald dat geen 80 maar 65 euro. 

Wil je deelnemen aan deze workshop geef je dan telefonisch of via de e-mail op. Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je die natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen met, info@kinderwensbegeleiding.nl of 06 41494913.