Agenda

Welkom op de agenda van kinderwens begeleiding. Op deze agenda vind je activiteiten die ik organiseer samen met iemand of alleen. De workshops worden gegeven in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is om jouw verhaal te vertellen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor lotgenoten contact. Het is fijn om met lotgenoten je ervaringen te delen. Dit lucht op en je kunt van elkaar leren om met situaties om te gaan. We gaan actief aan de slag met opdrachten en er wordt informatie gegeven over het onderwerp van de workshop. Klik op de links als je meer wilt weten over een workshop. Je kunt vragen stellen of je aanmelden via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06-41494913.

Op dit moment bied ik de volgende workshops aan:

Samen een opdracht doen tijdens de workshop.

aug
29
za
Workshop: secundaire kinderwens. @ zwolle
aug 29 @ 09:30 – 15:00

Wanneer je een kindje een jaar of twee is en je begint een wens te krijgen voor een tweede kindje noemen we dit een secundaire kinderwens. Deze wens kan net zo sterk zijn als de wens voor een eerste kindje. Helaas wordt dit door de omgeving niet altijd erkend. In de workshop: secundaire kinderwens” staat jou kinderwens centraal.

Als een volgende zwangerschap uitblijft.

Als een zwangerschap uitblijft komt er veel op je af. Misschien heb je dit bij je eerste zwangerschap al meegemaakt of misschien is dit de eerste keer dat zwanger worden toch niet zo makkelijk blijkt dat je gedacht had. Hoe ga je hier dan mee om. Moet je niet zeuren omdat je al een kindje hebt of mag je verdriet om je missende tweede kindje er ook zijn. Hoe ga je om met je kindje die je hebt, in hoeverre betrek je hem of haar bij je kinderwens, hoe ga je om met je omgeving die wellicht vind dat je blij moet zijn met wat je hebt, hoe ver willen jullie gaan om deze kinderwens te verwezenlijken. Allemaal vragen waar je tegenaan kunt lopen.

worskhop: "secundaire kinderwens"

Tijdens de workshop: “secundaire kinderwens” die ik geef gaan we in op je gevoelens, ervaringen en wensen. Alle gevoelens en emoties mogen er zijn. Doormiddel van opdrachten gaan we aan de slag met jouw emoties rondom het kindje dat je mist en de vruchtbaarheidsbehandelingen die nodig zijn om hopelijk je kinderwens te verwezenlijken.

Door ervaringen met lotgenoten te delen krijg je erkenning en zie je dat je niet de enige bent met dit verdriet en kunnen jullie elkaar steunen in deze moeilijke tijd.

Onderwerpen en opdrachten die aan de orde kunnen komen zijn:

  • de rouwcirkel
  • omgaan met je omgeving
  • kinderwens en je relatie
  • omgaan met energie.
  • hoe ga je om met het kindje dar er al wel is.
  • schrijfopdracht
  • associatieopdracht

De kosten:

De kosten voor deze workshop zijn 80 euro. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers en een heerlijke lunch.

Aanmelding:

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kinderwensbegeleiding.nl

Voordat je aan de workshop begint vraag ik je om een intake lijst in te vullen. Hierin vraag ik onder andere waar je behoefte aan hebt. Op deze manier kan ik de workshop afstemmen op de behoefte van jouw, daarom ligt de inhoud van de workshop nog niet helemaal vast.

Wil je liever in een één op één gesprek praten over jouw secundaire kinderwens, dan kan dat ook. Kijk dan op DEZE link.