Agenda

Welkom op de agenda van kinderwens begeleiding. Op deze agenda vind je activiteiten die ik organiseer samen met iemand of alleen. De workshops worden gegeven in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is om jouw verhaal te vertellen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor lotgenoten contact. Het is fijn om met lotgenoten je ervaringen te delen. Dit lucht op en je kunt van elkaar leren om met situaties om te gaan. We gaan actief aan de slag met opdrachten en er wordt informatie gegeven over het onderwerp van de workshop. Klik op de links als je meer wilt weten over een workshop. Je kunt vragen stellen of je aanmelden via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06-41494913.

Op dit moment bied ik de volgende workshops aan:

Samen een opdracht doen tijdens de workshop.

sep
26
za
Workshop: “Rouw na je miskraam”.
sep 26 @ 09:30 – 15:30
Workshop: "Rouw na je miskraam".

Workshop: “Rouw na je miskraam”.

Tijdens de workshop “Rouw na je miskraam” staan we stil bij jouw miskraam en het kindje dat je verloren bent. Op deze dag mogen alle gevoelens van verdriet, schuldgevoel, boosheid, etc er zijn. Tijdens de dag geef ik informatie en opdrachten. Dit helpt je om je kindje een plekje te geven in je leven. Daarnaast is er genoeg ruimte om jouw ervaringen en gevoelens met de groep te delen als je daar behoefte aan hebt. Het mag wel, maar je bent niets verplicht.

Lotgenoten contact is erg fijn omdat je elkaar begrijpt en aan een half woord genoeg hebt. Erkenning is erg fijn, je voelt je minder alleen en begrepen waardoor je steun aan elkaar hebt.

Wanneer je interesse hebt ik de workshop en je je aan wil melden zal ik je vragen een intake formulier in te vullen. Hierin zal ik je ook vragen wat je belangrijk vind in de workshop. Hiermee wil ik  aansluiten aan jullie behoeftes, het programma ligt dus nog niet helemaal vast.

Welke onderwerpen kunnen komen aanbod:

  • Het duaal proces model bij rouw
  • Een schrijfopdracht
  • Omgaan met schuld gevoel
  • Omgaan met de omgeving
  • Energie opdracht
  • Eind opdracht
  • Lotgenotencontact

Kosten  80 euro inclusief koffie/thee iets lekkers en lunch.

Let op er geld een vroeg boeking korting van 10 euro tot/met juli

Wil je graag deelnemen aan deze workshop dan kun je je opgeven via info@kinderwensbegeleiding.nl. Vragen kun je ook stellen via dit e-mail adres of via 06-41494913.

Wil je liever één op één in gesprek over je miskraam kijk dan om DEZE link.