Agenda

Welkom bij de agenda van kinderwens begeleiding. In deze agenda vind je activiteiten die ik organiseer samen met iemand of alleen. De workshops worden gegeven in kleine groepjes zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om haar verhaal te vertellen. Daarnaast is er ruimte voor lotgenoten contact. Het is fijn om met lotgenoten je ervaringen te delen. Dit lucht op en je kunt van elkaar leren om met situaties om te gaan. We gaan actief aan de slag met opdrachten en er wordt informatie gegeven over het onderwerp van de workshop. Klik op de links als je meer wilt weten over een workshop. Je kunt vragen stellen of je aanmelden via info@kinderwensbegeleiding.nl of 06-41494913.

Op dit moment bied ik de volgende workshops aan:

Samen een opdracht doen tijdens de workshop.

mrt
9
za
Workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?” @ heerlijk bij space winner
mrt 9 @ 09:00 – 15:00

Workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu?

Wanneer je te horen krijgt dat je ongewenst kinderloos zult blijven stort je wereld waarschijnlijk in. Wat ga je dan doen, hoe ga je je leven invullen zonder je gewenste kindje? Ga je voor pleegzorg of adoptie, of gaan jullie samen verder. Dit zijn vragen die je tegen kunt komen wanneer jullie grote wens niet in vervulling gaat. In mijn workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu? gaan we hier samen naar kijken.

De workshop bestaat uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

Wat levert de workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?” op:

* Waar loop je tegen aan bij je onvervulde kinderwens
* Op welke gebieden van je leven speelt dit een rol
* Uitleg van het duaal proces
* Associatie opdracht
* Een schrijfopdracht
* Hoe geef je je leven een andere invulling nu je ongewenst kinderloos blijft.

Wanneer:

Zaterdag 9 maart van 9:30 tot 15:00 uur in Zwolle.

Voor deze workshop geld een eenmalige introductieprijs van 70 euro inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch. De volgende workshop zal de prijs om hoog gaan, wees er dus snel bij.

Wil je deelnemen aan deze workshop geef je dan telefonisch of via de e-mail op. Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je die natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen met, info@kinderwensbegeleiding.nl of 06 41494913.

Is de workshop voor jou te ver weg dan is de digitale workshop wellicht iets voor jou. Kijk daarvoor HIER voor meer informatie.

mei
11
za
Workshop: “In behandeling voor je kinderwens”. @ heerlijk bij spacewinner
mei 11 @ 09:00 – 15:00

Workshop: “in behandeling voor je kinderwens”.

Een (nog) onvervulde kinderwens heeft invloed op alle facetten van je leven. Het kan je in zijn macht hebben en je weet soms niet meer wat je moet doen. Je hele leven staat in het teken van zwanger worden. Dit is niet zo gek, veel vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens worstelen hiermee.

De invloed van vruchtbaarheidsbehandelingen:

Ook het ondergaan van vruchtbaarheidsbehandelingen hebben veel invloed op je leven. Het prikken van hormonen, de ziekenhuisbezoeken, het afstemmen van werk en vruchtbaarheidsbehandeling,  allemaal zaken waar je mee te maken krijgt wanneer je in behandeling bent voor je kinderwens. Daarnaast heb je ook nog te dealen met je omgeving, de ene kan beter met jullie situatie om gaan dan de ander. En je relatie hoe gaan jullie samen om met deze moeilijke periode?

Interesse?

Herken je het bovenstaande en wil je een dag in het teken zetten van je kinderwens? Meld je dan aan voor de workshop: “in behandeling voor je kinderwens”. De workshop zal bestaan uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

Wat levert de workshop: “in behandeling voor je kinderwens” op:

 • Inzicht over welk invloed een (nog) onvervulde kinderwens op je leven heeft.
 • Inzicht over wat er allemaal komt kijken bij een ongewenste kinderloosheid,
 • Uitleg over de rouwcirkel en hoe je zelf om gaat met rouw.
 • Handvatten voor de toekomst,
 • Lotgenoten contact.

Wanneer:

Zaterdag 11 Mei van 9:30 tot 15:00 in Zwolle.

De kosten voor de workshop zijn 75 euro inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch. 

Wil je graag deelnemen aan deze workshop schrijf je dan in via: info@kinderwensbegeleiding.nl of 0641494913. Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je die natuurlijk ook altijd eerst stellen voordat je een besluit neemt.

 

mei
17
vr
Workshop: “Onvervulde kinderwens”. @ stadkamer
mei 17 @ 19:30 – mei 18 @ 21:00
Workshop: "Onvervulde kinderwens". @ stadkamer

Vrijdag 17 mei is de dag van de kinderwens. Om hier bij stil te staan geef ik de introductieworkshop: “onvervulde kinderwens” in de stadkamer te Zwolle.  De workshop is bedoeld voor mensen die te maken hebben met een (nog) onvervulde kinderwens. Iedereen is welkom ongeacht of je een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaat of niet.

Tijdens deze introductieworkshop: “onvervulde kinderwens” zullen we 2 opdrachten doen, één associatie opdracht en één opdracht over jouw gevoel met betrekking tot je onvervulde kinderwens. Daarnaast ga ik kort iets vertellen over rouw. Deze avond staat geheel in het teken van jouw onvervulde kinderwens. Je mag je verhaal delen met andere aanwezigen, maar het hoeft niet. Omdat ik weet hoe belangrijk lotgenoten contact is, is hier ook tijd voor.

De workshop is gepland van 19:30 uur tot 20:55 uur. Deelname is gratis, vanaf mei kun je je opgeven voor deelname via de website van de stadkamer. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar, dus wil je deelnemen houd dan deze website en die van de stadkamer in de gaten.

jun
15
za
Workshop: “Rouw na een miskraam”. @ heerlijk bij spacewinner
jun 15 @ 09:00 – 15:00
Workshop: "Rouw na een miskraam". @ heerlijk bij spacewinner

Workshop: “Rouw na een miskraam”

Ik heb een workshop ontwikkeld waarin jouw miskraam centraal staat. Tijdens de workshop: “rouw bij een miskraam”,  staat jouw gemis centraal en mogen alle gevoelens er zijn. De dag staat in het teken van jouw miskraam en van het kindje dat jij mist. De dag bestaat uit informatie overdracht en het doen van opdrachten. Natuurlijk is er ruimte voor lotgenoten contact. Je mag jouw verhaal en ervaringen delen met de andere deelnemers. Lotgenoten contact is erg fijn omdat je elkaar begrijpt en aan een half woord genoeg hebt.

Welke onderwerpen komen aanbod:

 • Associatieopdracht
 • Duaal proces bij rouw
 • Een schrijfopdracht
 • Schuld gevoel
 • Eind opdracht
 • Lotgenotencontact

Kosten 75 euro inclusief koffie/thee iets lekkers en lunch.

Wil je graag deelnemen aan deze workshop dan kun je je opgeven via info@kinderwensbegeleiding.nl. Vragen kun je ook stellen via dit e-mail adres of via 06-41494913.

sep
7
za
Workshop: Ongewenst kinderloos, Wat nu?
sep 7 @ 09:00 – 15:00

Workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu?

Wanneer je te horen krijgt dat een kindje van jullie samen krijgen niet gaat lukken stort je wereld waarschijnlijk in. Je leven zoals je dit voor ogen had gaat geen werkelijkheid worden. Wat ga je dan doen, hoe ga je je leven invullen zonder je gewenste kindje? Ga je voor pleegzorg of adoptie, of gaan jullie samen verder. Dit zijn vragen die je tegen kunt komen wanneer jullie grote wens niet in vervulling gaat. In mijn workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu? gaan we hier samen naar kijken.

De workshop bestaat uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.

Wat levert de workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?” op:

* Waar loop je tegen aan bij je onvervulde kinderwens,
* Op welke gebieden van je leven speelt dit een rol.
* Uitleg van de rouwcirkel .
* Een opdracht gerelateerd aan de rouwcirkel
* Een schrijfopdracht
* Hoe geef je je leven een andere invulling nu je ongewenst kinderloos blijft.

Wanneer:

Zaterdag 7 september van 9:00 tot 15:00 uur in Zwolle.

Voor deze workshop geld een eenmalige introductieprijs van 60 euro inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch. De volgende workshop zal de prijs om hoog gaan, wees er dus snel bij.

Wil je deelnemen aan deze workshop geef je dan telefonisch of via de e-mail op. Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je die natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen met, info@kinderwensbegeleiding.nl of 06 41494913.

Is de workshop voor jou te ver weg dan is de digitale workshop wellicht iets voor jou. Kijk daarvoor HIER voor meer informatie.