Miskraam verwerken door Rejoyce express

      Reacties uitgeschakeld voor Miskraam verwerken door Rejoyce express
rejoyce express

Om vrouwen die een miskraam gehad hebben te helpen hier mee om te gaan ben ik me gaan bijscholen tot miskraam coach. Tijdens de opleiding heb ik de rejoyce expres geleerd. Om deze methode goed te begrijpen moest ik hem zelf ook ondergaan. Ik vind dit best spannend. Doordat ik mijn miskraam kreeg toen wij net naar het ziekenhuis gingen om uit te zoeken waarom zwanger worden niet lukte heb ik weinig bij stil gestaan bij de miskraam. Ik ben me voornamelijk gaan focussen op het ziekenhuis traject waar we in stapte. Ik dacht nog regelmatig aan het kindje dat er niet is, maar of ik het ooit goed verwerkt had wist ik eigenlijk niet. Nou ja ik dacht eigenlijk van niet, maar wist het niet zeker.

2 bijzondere dagen.

Ik wist niet goed wat ik van de methode moest vinden. Ik vond het soms wat vaag en zweverig. Toch heb ik me eraan overgegeven. Ik was toch wel benieuwd of dit echt zou werken. In het begin voelde de methode wat ongemakkelijk. Ik ben van eerst zien en dan geloven en deze methode is gericht op intuïtie en gevoel. Gaande weg kwam ik steeds meer bij mijn gevoelens over mijn eigen miskraam die ik weggestopt had. Dit was best pittig ik wist niet dat er nog zo veel emoties bij kwamen kijken. Ik heb echt het gevoel dat ik verlies een plekje heb kunnen geven. Ik praat er nog steeds niet veel over, ook omdat ik merk dat mensen in mijn omgeving hier soms van schrikken en het niet ter spraken komt. Maar ik heb wel het gevoel dat ik er makkelijker op terug kan kijken en rustiger onder ben. Het kindje heeft me naast verdriet en pijn ook een extra doel in mijn leven gegeven.

Contact met je verloren kindje.

Nu wil ik graag andere vrouwen met deze methode in contact brengen met hun emoties en gevoelens ten opzichte van hun kindje dat ze missen. De methode is een combinatie tussen visualisatie en een werkblad waar je zinnen/stellingen aanvult. Dit doe je vanuit je intuïtie en zonder te veel na te denken zodat je dicht bij je gevoel komt zonder hier zelf over te oordelen. Het voordeel hiervan is ook dat je niet bang hoeft te zijn dat je niet serieus genomen wordt door iemand anders. Na het invullen van het werkblad gaan we hiermee aan de slag. Wil je meer weten over deze bijzondere methode kijk dan op de volgende LINK.

Aanbieding:

Vanaf volgende maand wil ik de methode in praktijk gaan brengen. Het traject kost normaal 225 euro. Voor de 1e 5 aanmeldingen heb ik een mooie actie. Je betaald dan geen 225 euro maar 200 euro, wees er dus snel bij. Wil je eerst nog even met me overleggen of de methode bij je past? Neem dan gerust contact met me op.

Contact kan via 06-41494913 of info@kinderwensbegeleiding.nl